Hyundaikortet

Hyundaikort

Bonus utan insättning med Hyundaikortet

Att skaffa ett kreditkort som passar din livsstil är givetvis en fördel, så om du kör Hyundai så passar det här kortet utmärkt. Rabatterna och fördelarna är knutna till ditt fordon, men du får även tillgång till många fina erbjudanden inom andra områden.

Till att börja med så får du bonus utan insättning på alla köp du gör med kortet, det är Sveriges bästa bonus med kreditkort. Urvalet bland kort är stort, så att hitta ett som passar dig och samtidigt ger bonus på alla köp är att föredra.

En krona blir till en bonuspoäng, förutom när du handlar tillbehör eller betalar för service hos Hyundai, då blir varje krona två poäng, dubbel bonus utan insättning. Bonusen samlas ihop under året, och på årsdagen för ditt kort betalas den ut som en värdecheck som du kan använda hos en auktoriserad Hyundaiverkstad eller -handlare.

Välkomstbonus

Hyundaikortet bjuder som sagt på några av Sveriges bästa bonusar. Utöver poäng på varje köp får du många fina erbjudanden och förmåner. Du får upp till 15 % rabatt på alla typer av rum hos Nordic Choice Hotels som välkomstbonus.

Om du föredrar att hyra ett hus eller lägenhet under semestern så kan du välja mellan 33000 olika alternativ i 34 olika länder från Interhome. Då får du 12-45 % rabatt som en insättningsbonus. Inget förmånskort som inte ger rabatt på drivmedel!

Med Hyundaikortet får du 15 öre rabatt per liter när du tankar hos bemannade Preemstationer. När det blir dags för den årliga underhållningsservicen av ditt fordon så får du 200 kr i insättningsbonus. Den gäller om du utför Hyundais ordinarie service för minst 1800 kr. Insättningsbonusen finns som en rabattcheck på ditt kort och kan användas som delbetalning vid nästa servicetillfälle.

Hyundaikortet som kreditkort

Hyundaikortet är ett Visa kort. Du kan därmed använda kortet i hela världen samt för säker online betalning. Dina köp på internet och i utlandet bidrar också till din bonus. Du anger själv på ansökan hur mycket du önskar få i kredit, och maxbeloppet är 50 000 kr.Hyundaikort

Det är alltså inte en jättehög kreditgräns, men tillräckligt för att passa de flesta. Kortet är gratis, och du kan få upp till två månader räntefritt om du utnyttjar krediten. Om du handlar hos Hyundai för minst 1500 kr så får du istället fyra månaders räntefri delbetalning.

Andra svenska bonusar med kortet

Förutom alla fördelar vi redan nämnt så ingår ett par svenska bonusar. Du får till exempel en tanka-fel-försäkring som ger dig ersättning för sanering och byte av filter. För att aktivera reseförsäkringen behöver du bara betala 75 % av kostnaden för resan med ditt Hyundaikort.

Sedan är du skyddad vid olycka eller om något skulle hända din Hyundai eller ditt hem medan du är borta. Du får även avbeställningsskydd samt ersättning om ditt bagade kommer bort. Du kan ansöka om kortet och alla svenska bonusar direkt online, då får du snabbt svar och kan börja samla bonuspoäng.

Kort & bonusspecifikation

 • Hyundaikortet: VISA
 • Ränta: 13.35 %
 • Effektiv ränta: 17.84 %
 • Räntefria dagar: 59
 • Kreditgräns: 67 000 kr
 • Årsavgift: 0 kr
 • Uttagsavgift utomlands: 2.03%, minst 35kr
 • Uttagsavgift inrikes: 2.06%, minst 35kr
 • Valutapåslag vid utlandsköp: 1.54 %
 • Sparränta: 0%
 • Avi-/Administrationsavgift: 25 kr